OKULLARDA ORMAN PROJESİ

OKULUMUZ OKULLARDA ORMAN SERTİFİKASI KAZANDI

FEE ve TÜRÇEV tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Okullarda Orman Programı ile 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz ilk yılını çalışmış ve başarıyla tamamlayarak sertifika  almaya hak kazanmıştır. Orman Okulu, düzenli oturumlarla bütünsel büyüme fırsatları sunan, çocuk merkezli, ilham verici bir öğrenme sürecidir. Oynamayı, keşfetmeyi ve risk almayı destekleyen uzun vadeli bir programdır. Doğal bir ortamda öğrenenlerden ilham alan, uygulamalı deneyimler yoluyla güven ve benlik saygısı geliştirir.

Öğrencilerin bir şeyler denemeleri ve risk almaları için güvenli, yargılayıcı olmayan bir besleyici ortam yaratır.Başta projeye destek sağlayan okul Müdürümüz Ömer ARSLAN'a Proje Koordinatörümüz Okul Öncesi Öğretmeni Duygu Doğu'ya Ve projeye destek sağlayan okulumuz tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.