VELİLERİMİZE AİLE OKULU EĞİTİMİ

Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde Öğretmenimiz Yeliz KALKAN ZAVALSIZ tarafından açtığımız ' Aile Okulu Kursumuz' bugün başlamıştır.

NEDİR AİLE OKULU?
Çocukların sosyal, duygusal olarak desteklenmesi ve salgının onlar üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirilmesini hedefleyen Aile Okulu Projesi kapsamında veliler, aile okulunda aile içi ilişkiler, ev yönetimi ve çocuklara olumlu davranış kazandırma yöntemlerine ışık tutması amacıyla aile içi iletişim becerileri, çatışma ve stres yönetimi, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, bağımlılıkla mücadele, sosyal duygusal beceri gelişimi, akran ilişkileri, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteler, ilk yardım, çevre koruma bilinci'nden oluşan 10 farklı ders alıyor.

18-01-202318-01-202318-01-202318-01-2023