Eceabat Kaymakamlığı Kemalpaşa Anaokulu
Kemalpaşa Mahallesi Selahattin Adil Sokak No 40 Eceabat/ÇANAKKALE

VİZYON

-Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, -Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, -Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, -Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek.

MİSYON

Türk milli eğitim sisteminin genel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çocukların; Atatürk,Vatan,Millet,Bayrak,Aile ve insan sevgisini benimseyen,Milli ve manevi değerlere bağlı,Kendine güvenen,Çağdaş düşünceli bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek. Biz bütün çocuklarımızın eğitimlerini sağlamak , 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

-Okulumuz Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır.

08:00 - 13:00 13:15-18:15

Servis Yoktur

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kurumumuz Eceabat İlçe Merkezinde yer almaktadır.Çanakkale-Eceabat Feribot İskelesine 500 metre uzaklıktadır.

İlçe Merkezi

Sportif Etkinlikler

Çocuk zumbası, sabah sporu, geleneksel çocuk oyunları okulumuzda günlük olarak uygulanmaktadır.

Bilimsel Etkinlikler

STEM, Masallarla Kodluyorum, Robotik çalışmalar bilimsel etkinlikler çerçevesinde uygulanmaktadır.

Okulumuz proje tabanlı olarak faaliyetler uygulamaktadır.