ÇEV 2023 (ÇANAKKALE EĞİTİM VİZYONU) KAPSAMINDA İLÇEMİZ ECEABAT KAYMAKAMLIĞI KEMALPAŞA ANAOKULU ÇANAKKALE İL 1. OLDU.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında uygulamaya konulan ÇEV 2023 projesi kapsamında yıl boyunca yapılan tüm faaliyetler, projeler, eğitimdeki farklı yaklaşımlar ve kalite standartları baz alınarak, Eceabat Kaymakamlığı Kemal Paşa Anaokulu Çanakkale il birincisi olarak eğitimde farklı bir vizyonları olduğunu herkese duyurdu.

Bu projenin amacı, Çanakkale ilinde;Millî Eğitim Bakanlığına bağlı, resmî ve özel okul öncesi eğitim, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarımızın Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak; Küresel ölçekte hızla değişen ve gelişen dünyada ülkemizin 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerleyecek nesiller yetiştirmek,ummandan uygarlığa hızlı adımlarla ilerleyen özgüveni yüksek manevi değerlerine bağlı öğrenciler yetiştirmek için,hedefine odaklanmış okullar oluşturarak; kurumsal kültür içinde çağdaşlarına fark atan, birlikte öğrenen,öğrendiğini tatbik eden,tatbik ettiğini daima geliştirmeye odaklı öğrenciler yetiştirmektir.

Türk Milli Eğitiminin Temel amaç ve genel ilkeleri kapsamında mevcut bağlı olduğumuz kanun,tüzük,yönetmelik,yönerge,genelge ve resmi yazılar kapsamında, okul ve kurumlarımızın:

a.Eğitim Öğretim Alanı b.Sosyal ve Kültürel Alan c.Sportif Alan

d.Sanatsal Alan

e.Kişisel ve Kurumsal Gelişim Alanı f.Proje Tabanlı Gelişim Alanı

başlıkları altında kapasitelerini en üst seviyeye çıkararak başarı noktasında özelde Çanakkale'de genelde Türkiye'de anlamlı bir fark oluşturmak.

Büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalışan,Okul Müdürlüğümüzü, Projeye emek veren Koordinatörümüz Okul Öncesi Öğretmeni Özlem AKMAN'ı ve emek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz

23-08-2022