TEMA İL TEMSİLCİSİ Doc. Dr. Ali Tolga ÖZDEN ile Webinar

Çocukları açık hava etkinliklerine yönlendirmeyi ve çocukların doğayı tanımasını amaçlayan "Bahçede Öğreniyorum" projesi kapsamında TEMA Çanakkale il Temsilcisi DOÇ. DR. Ali Tolga Özden çocuklarla bir araya geldi.

Kuruculuğunu Nilay Anak/Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu ve Zeynep Erbaş/Ali Ağaoğlu Anaokulu yaptığı Bahçede Öğreniyorum adlı eTwinning projesi Kasım ayında başladı ve Ocak ayı boyunca devam edecek. Projenin diğer üyeleri ise Seher Ekici/Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu, Münevver Tunç/ Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu, Yeliz Kalkan Zavalsız/Eceabat Kaymakamlığı Kemalpaşa Anaokulu, Filiz Gök/ Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu, Özge Demir/ Hüseyin Akif Terzioğlu Anaokulu, Şule Ayyıldız/Atatürk Anaokulu, Nilgün Erdoğan/ Ali Ağaoğlu Anaokulu, Nergis Erenöz/ Eceabat Kaymakamlığı Kemalpaşa Anaokulu.

Proje üyeleri, Bahçede Öğreniyorum adlı projeye başlarken amaçlarının çocukların daha çok açık hava etkinliklerine yönlendirmek, doğayı tanımasını sağlamak olduğunu dile getirdiler. Vali Fahrettin Akkutlu İlkokulu öğretmenlerinden Seher Ekici ise projenin hedefleri doğrultusunda TEMA Çanakkale İl Temsilcisi DOÇ. DR. Ali Tolga Özden'in davet edildiğini bildirdi. Ekici, etkinlikte, öğrencilerinin hem eğlendiğini hem de çok yararlı bilgiler kazandıklarını belirtirken projelerinin amacına ulaşmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

28-01-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi